Hoe?
Maak een eenvoudige
bankoverschrijving tussen 5 en 10 euro naar de
team rekening:

BE07 4219 1882 1166

en gebruik uw e-mail
adres als mededeling.
U ontvangt een bewijsje
per mail en na 30/9
de bekendmaking
van de winnaar.

Meer dan 10 euro sponsoren?
Maak een keuze uit
onderstaande opties.


Levensloop is een gemeenschapsevenement uit solidariteit met kankerpatiŽnten, waarbij teams gedurende 24 uur in estafette lopen en/of wandelen op een vastgelegd parcours. Alle opbrengsten zijn ten voordele van Stichting
tegen Kanker.


Het event is gestart in 1985 in de Verenigde Staten. Sinds 2011 wordt het ook in BelgiŽ georganiseerd, met overweldigend succes. In 2016 deed ook Aalst mee met een opmerkelijk goede uitslag voor een eerste editie. Al meteen bij de eindceremonie was het duidelijk dat er nog edities zouden volgen en nu vindt de editie 2017 plaats van zaterdag 30 september, 15 uur tot zondag 1 oktober, 15 uur. Place to be is opnieuw het Sportcentrum Osbroek, Frans Blanckaertdreef 6 in 9300 Aalst. Er is een uitgestippeld parcours van ongeveer 600m waarop rondes gelopen of gewandeld worden.

Elke Levensloop heeft drie sleutel-momenten: de openingsceremonie (Vieren) op zaterdag om 15u, de kaarsenceremonie (Herinneren) op zaterdag om 21.30 en de slotceremonie (Strijden) op zondag om 15u.
Iedereen kan zich inschrijven, als deelnemer of als team. Na een eerste deelname in 2016 van twee ex-Teralfenaars onder de naam van hun reisblog Crema Catalana komt er nu een uitgebreid Affligems team aanzetten onder de naam Team Outstanding.

Affligems Team Outstanding wandelt mee!
Het oude Crema Catalana team sluit nu aan bij Outstanding Team, de drie Aalsterse vrienden, Kenny Blomme, Steven De Bolle en Suzanne Steijleman vervolledigen meteen de Affligemse delegatie met Marleen De Bolle (zelf Vechter) en Luc De Bolle. Suzanne blijft teamkapitein. Voor Levensloop slaat het team de handen in elkaar om aan fondsenwerving te doen voor de Stichting tegen Kanker omdat het duidelijk is dat er nog veel onderzoek nodig is om medicijnen en behandelingen te ontwikkelen. Het team doet een warme oproep aan iedereen uit de regio om mee te helpen en te steunen. Hieronder volgt hoe dat kan.

Wandel/loop mee in ons team. 
Registreer je via:
http://www.levensloop.be/teams/outstanding
Deelnemers betalen 10 euro bij registratie, deze inschrijvingskost gaat uit van Levensloop zelf en omvat een verzekering. Na inschrijving ontvang je onze Doodle, waarop je je wandel/loopperiode (blokken van een half uur) kan aanduiden.

Koop een kaarsenzakje. 
Deze papieren zakjes worden verkocht aan 5 euro per stuk. Ze kunnen versierd worden met een persoonlijke boodschap, en dan teruggegeven worden aan het team. De zakjes worden langs het hele parcours gezet en zullen dan tijdens de kaarsen-ceremonie aangestoken worden en verlichten verder het parcours tijdens de nachtelijke wandeluren. 

Join het tentteam. 
Onze teamtent heeft ook nood aan een aantal lieve vrijwilligers voor de verkoopstand, het onthaal van de wandelaars/lopers, bevoorrading van de teamleden Ö Als je deel wil uitmaken van dit stukje onmisbaar team, contacteer Suzanne.

Doe een gift.
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. 

Sponsor ons. 
Bedrijven kunnen op:
http://www.levensloop.be/teams/
outstanding ons team sponsoren met een gift. Daarnaast hebben we voor onze verkoopstand nog ingrediŽnten nodig.
Bedrijven die ons financieel ondersteunen, kunnen rekenen op visuele aanwezigheid in de teamtent. Het is ook mogelijk om kleine giften te doen via de site www.affligem.com om het team te ondersteunen. (zie bovenste kader)

Bezoek onze verkoopstand.
Op de stand worden ook de kaarsenzakjes en andere items aangeboden. 

Bezoek onze teamtent tijdens Levensloop.
Niet te missen: onze haute-dogs, homemade ijsjes (ook lactosevrij) en Lotte aan de kindergrime!

Alle andere initiatieven die nog zouden opborrelen, zullen altijd aangekondigd worden op onze events pagina. Zoek deze op Facebook met zoekterm Team Outstanding loopt Levensloop Aalst.

Ben/ken jij een Vechter? 
Iedereen die kanker heeft of heeft gehad, is een ďVechterĒ. Vechters krijgen een speciale plaats tijdens de drie ceremonies en de organisatie voorziet speciaal voor hen sfeervol programma om hen een hart onder de riem te steken. Registreer als Vechter via:
http://www.levensloop.be/relays/aalst-2017/

Meer info:
www.levensloop.be/relays/aalst-2017
www.kanker.be/

Teamkapitein Suzanne kan je bereiken via 0492 92 88 22 of:
suzanne_steijleman@hotmail.com.